Tjenester

BONDAGE 

Hos madame Elisabeht kan du nyde en fræk spændende bondage - lagt fast i reb,kæder eller stramme læder remme. Der vil altid være god tid til uartige påfund under vejs.


 

LATEX DRESS - SKO & STØVLER.

Under et ophold i Dragon's Dungeon vil der være rig mulighed for at blive dresset i et antræk af Lak , Læder , eller den dejligste Latex - Samt masser af Masker , sko og støvler op til str. 47.

ELECTRO AFSNITTET Q 4

I Dragon's Dungeon findes der 7 forskellige power boxe - med hvert deres impuls system - samt et stort udvalg af diverse remedier - Her vil selv den mest hardcore slave kunne komme på en spændende udfordring.

BIZAR & MEDICAL PLAY

Madame Elisabeht har en stor lyst til spændende leg og tilbyder derfor en rejse til et univers hvor alt kan ske - sammen skal vi udvide dine personlige grænser under kontrolerede forhold.

DOMINAER I DRAGON'S DUNGEON


MADAME ELISABEHT

Bag det smukke ydre , gemmer sig en perverterende herskerinde.Fræk og forførende byder madame velkommen i et spændende B.D.S.M. univers . Blid som en engel vil jeg lokke dig med på rejsen til det uartige grænse land - Her vil Madame fornøje sig med din krop , som mit lejetøj .

info

 Madame-elisabeht@godmail.dk

Phone 28874984.

UARTIGE NANCY

Nancy er pigen der aldrig siger nej til de frække og forbudte lege.Nancy tilbyder super Dansk-Fransk&Græsk til dig som nyder at mærke en smuk drømme elskerinde helt tæt på uden kondom.Du møder altid Nancy 100% ren og ny vasket. Nancy er 168 cm høj og har en dukke krop,som du sjældent har set her er det kun fantasien der sætter grænsen.