NYHEDER

.Corona Krig & Kærlighed

Vi lever alle i en tid hvor ingen kender morgendagen. Men at være omstillings parrart til en ny hverdag, det har aldrig skadet nogen. I hele August, på alle Mandage i tidrummet 18-22 afprøver Madame Elisabeht et nyt koncept som jeg vælger at kalde - Drop In Smæk & forstå! Det koster 500 Danske kroner & det henvender sig til Slaver som der kan lide at få en Varm, Rød , Stribet , Lilla, Blåsort , Blodig eller en helt almindelig gammeldags endefuld samt et opdragende ord med på vejen, fra Madame E. Opholdet vare så længe som Madame syntes slaven fortjener, at være i mit selskab, dog aldrig under 20 min! Opholdet er booket & betalt via. mobil pay inden ankomst, så fuserne er frasorteret. Det er under opholdet muligt at tilkøbe andre ydelser hvis det ønskes.

Hvis det viser sig at der er grundlag for Drop In Smæk & Forstå! Så vil der i løbet at efteråret komme lignende tiltag på andre uge dage.

Madame Elisabeht.

DOMINA SIMONE & MADAME E HOLDER FØDSELSDAGS EVENT FREDAG D. 29/7 . Velkommen i Dragons Dungeon fredag d. 29/7 fra kl. 11 til 17. Sammen byder vi op til dominerende perverse & bizarre lege, hvor kun fantasien sætter grænsen. Bindende tilmelding er nødvendig da der desværre er begrænset pladser denne dag.

Booking & gode spørgsmål til Madame Elisabeht 28874984.  

SHOCKWAVE & ELECTRO MASSAGE

Som noget helt nyt tilbyder Madame nu også shockwave behandlinger.

Shockwave vækker blodomløbet i penis, er forebyggende og har en helbredende effekt mod impotent.

Ligeledes lindrene for hælesporre samt ømme led og muskler. 

Samt en wellnes massage #LoveByMadameElisabeht for den kræsne gentleman:-)


Så kom den uartige Benspreder Buk endelig på plads i den lille Dungeon. Madame har længe ønsket sig en sådan og glæder sig til at få det afprøvet snarest :-)

Casting


Madame vil se hvordan du agerer / optræder, når Du bliver udklædt i forskellige kostumer / indsnørret i stramme korsetter, forskellige meget høje sko, udstillet og brugt.

Du skal forvente, at indgå i forskellige rollespil og blive testet indenfor nogle af nedenstående områder....

Bondage

Indpakning

Ophængning

Erotisk massage Doll's sex

Spanking ( blid til mellemhård - Hård til extrem)

Pisk ( blid til mellemhård - Hård til extrem)

Ydmygelse

Oralsex / Deep Throat

Analsex ( her vil vi se hvor store Dildoer du kan tage )

Worship

Opdragelse

Følgende udstyr må du forvente kan indgå.....

Blindfold Klemmer El stimulering Halsbånd Lodder Lussinger Maskering Mouthgag Opbinding af nosser/pik Spyt Dildoer Buttplugs Penisringe

Urinrørsstimulans / sounds Feminisering Stearin PinWheels Spreaderbar Violet Wand Nåle

Du vil blive bundet i forskellige stillinger, og også udsat for smerte så vi kan se hvordan du reagerer på det.

Du møder naturligvis udskyllet.''

Gode spørgsmål samt tidsbestilling

Madame-elisabeht@godmail.dk

Phone 28874984

Madame-elisabeht.com

Madame Elisabeht


Julen 2017.

Det er i år muligt at møde Madame Elisabeht mellem jul & Nytår for seriøse aftaler i Dragon's Dungeon and Doll's House. Aftaler bookes i god tid, så er der størst mulighed for at dine uartige ønsker vil gå i opfyldelse.

Jeg vil gerne sige tak for året som snart er gået og i skal vide at jeg er glad og ikke mindst stolt over at den lille klub har vist sig at have sin berettigelse.Jeg vil forsat gøre alt for at udvikle stedet i en retning hvor fetish og perverse lege inden for B.D.S.M. kan forenes.

Tak fordi at i er med til at gøre dette muligt.

Med ønsket om en glædelig jul & et godt nytår.

Madame Elisabeht


Nyhed i Dragon's Doll's House. Nu er det muligt at møde den smukke sporty og super frække Doll's Miss Nancy. Hun er ganske enkelt pigen alle drømmer om og har byens frækkeste røv. Nancy tilbyder Dansk - Fransk - Græsk - uden forbehold og her kan du nyde sikker sex uden kondom. Du møder altid en dejlig ren Doll's i Dragon's Doll's house.

NYHED NYHED NYHED

 Dragon,s Dolls House som et uartigt tiltag i Dungeon - Madame Elisabeht glæder sig til at byde de frække Dolls velkommen til byen. Allerede nu kan du møde de smukke Doll,s Louise - Tiffany & frække Amy som tilbyder Super Fransk - Dansk - og Græsk m. Forbehold. Smil.

Så er det igen tid til at Madame gæster i Midtjylland Tirsdag d. 10 Okt.

Alt info samt booking til phone 28874984.

Så blev det Madame,s tur til at stifte bekendskab med Twitter.

Har du lyst til at følge med er du velkommen på @DeElisabeht .

Her vil Madame løbende sende små Twits ud.